(затвaряне)

Обявиха студент и преподавател на годината – 2022

21-12-2022


На официална церемония в аулата на СБАЛАГ "Майчин дом" бяха обявени наградените за "Студент и преподавател на годината" на Медицински университет - София за 2022 година. Традиционният вече конкурс, провеждан ежегодно от Студентски съвет, отличи най-заслужилите студенти и любими преподаватели.Студент на годината на Медицински университет - София стана ЛЮБОМИР ГАЙДАРСКИ, студент 5-ти курс на Медицински факултет. Той е демонстратор в Катедра по анатомия, хистология и ембриология на факултета и работи като болногледач в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов“. Автор е на 6 публикации с IF в рамките на една календарна година и има множество участия в конгреси, симпозиуми и семинари на национално и международно ниво. "За мен е огромна чест и удоволствие да бъда отличен с тази престижна награда. Бих желал да изкажа моите най-дълбоки благодарности на проф. Бойчо Ланджов за всичката помощ, напътствия и подкрепа, която ми оказа през годините и най-вече за възможността, която ми предостави - да мога да навляза в дебрите на науката. Бих желал да благодаря и на д-р Георги Георгиев, д-р Александър Илиев, д-р Станчо Станчев и д-р Никола Стаменов за тяхната подкрепа и напътствия. Още на доц. Весела Иванова и на д-р Иво Сираков, както и на всички мои преподаватели, които са ми помагали в моя път на личностно израстване и развитие. На последно място, но не по важност, бих желал да благодаря на родителите си, които ме отгледаха и възпитаха, и ме подкрепяха във всяко едно мое начинание."Студент на годината на Медицински факултет – Мустафа Барзев, 6-ти курс МФ. Наградата връчи проф. Димитър Буланов.


Любим преподавател на Медицински университет - София в областта на медико-биологичните науки е проф. Бойчо Ланджов, дм – Катедра по анатомия, хистология и ембриология.


Любим преподавател на Медицински университет - София в областта на медико-клиничните науки е доц. д-р Елица Деливерска-Александрова, дм - зам.-ректор по СДО и УБК.


Проф. Добриана Сиджимова, дм - ръководител Катедра по езиково обучение, мед. педагогика и спорт в ДЕОС бе удостоена с наградата за любим преподавател в областта на медико-социалните науки.


Източник на новината: https://mu-sofia.bg/

Списък на новините
Въведете дума или изречение за търсене :
Резултати от търсенето в секция 'Новини' : 1014
Дата Заглавие Видяна