(затвaряне)

Международен конгрес по Медицински Науки за студенти и млади лекари 12-15 Май 2022г.

18-02-2022


Тази година ще се състои 20-тото юбилейно издание на Международният Конгрес по Медицински Науки за студенти и млади лекари (ICMS). За първи път конгресът ще се проведе в хибридна формас възможност за присъствено или изцяло онлайн участие.

Организатори са студенти от Асоциацията на студентите медици в България – София (АСМБ – София). ICMS е една от най-големите и уважавани студентски конференции в Европа. В нея вземат участие студенти, специализанти и докторанти по медицина, фармация, здравен мениджмънт и други медико-биологични специалности, както и млади лекари.

Конгресът ще се проведе между 12-15 Май 2022год. на територията на МФ, Медицински Университет – София. Участниците ще могат да се включат и онлайн на www.icmsbg.org

До 21-ви март могат да се изпращат научни разработки, които могат да бъдат представени с помощта на орална презентация или постер. Научните сесии са разделени в 4-ри категории – Предклинични науки, Вътрешни болести, Хирургия и Обществено здраве.
Повече информация: https://icmsbg.org/be-a-participant/abstract-submission/

Всички активни участници се състезават за две големи награди от 500€ за най-добър постер и най-добра презентация.

Освен да се представи научна разработка, на ICMS’22 ще могат да се чуят и вдъхновяващи лекции от световнопризнати лектори. Тази година форумът ще срещне участниците с Проф. Рикард Сервера (Университетска болница Барселона, автоимунни заболявания), Проф. Иван Койчев (Оксфордски университет, невроденеративни болести), Проф. Стефано Паломба (Италия, АГ и инфертилитет), Проф. Кристофър Бенуелл (Университет Дънди, Шотландия – невропсихология) и Доц. Теодора Дърленска (специалист по фармакология и хранене, основател на ICMS).

Участниците ще могат да се включат и в разнообранзни практически работилници за усвояване и усъвършенстване на практически умения – хирургическо шиене, интубиране, оказване на първа помощ и др. В програмата на събитието са планирани  – Клинично състезание, Key talks – допълнително време за разговор с лектори и други изненади.

Регистрирайте се на https://icmsbg.org/register/

Списък на новините
Въведете дума или изречение за търсене :
Резултати от търсенето в секция 'Новини' : 1014
Дата Заглавие Видяна