(затвaряне)

Карти АПАО

20-07-2020

Обръщам се към Вас от името на Асоциация за подпомагане на академичната общност (АПАО) с молба да разрешите провеждането на информационна кампания, свързана със студентските международни I SIC карти, на територията на Медицински университет - София. Бихме искали да предложим картите за преференции на редовните студенти по време на записването им в университета, като молим кампанията да се осъществи пред факултетната канцелария.

Информационната кампания е в изпълнение на задълженията на АПАО и Банка ДСК по Договор за тристранен ко-бранд между Медицински университет  -  София, Банка ДСК и АПАО. Целта на кампанията е студентите да получат улеснена възможност да заявят ISIC карта още при записването, за да могат да се възползват от преференциите си с нея от самото начало на учебната година.

Информационната кампания е директна среща със студенти, която се провежда в над 20 големи университета в страната за петнадесета поредна година. Целта на кампанията е да запознае студентите с ползите, които им предоставят студентските карти ISIC, както и със специалните ни предложения, договорени за тях с основните ни партньори. По време на кампанията ще представим намаленията, които учащите имат с нашите карти, мобилното приложение MylSIC и други възможности, от които младите могат да се  възползват.

Служителите на АПАО ще бъдат във фоайето на МБК при гардероба от втоник, 21.07.2020 г.

Благодаря предварително за вниманието. Считам, че информационната кампания ще създаде удобство за студентите и ще разрешите да бъде проведена в Медицински университет -София.

Списък на новините
Въведете дума или изречение за търсене :
Резултати от търсенето в секция 'Новини' : 1014
Дата Заглавие Видяна