Тържествено връчване дипломите на новозавършващите лекари – випуск 2019

10-01-2020

Ръководството на Медицински факултет при МУ София има удоволствието да покани преподаватели и студенти на тържествено връчване дипломите на новозавършващите лекари – випуск 2019 г. Тържеството ще се състои на 23.01.2020 г. /четвъртък/ от 10 ч. в зала №1 на НДК

Прочетете повече

Медицински университет – София отново е най-добрия специализиран университет в България

06-01-2020


Медицински университет – София е отново лидер и безспорен водач в петте професионални направленияпо които обучава студенти, показва новата девета поред рейтингова класация на висшите училища у нас за 2019 г. на Министерството на образованието и науката.

Прочетете повече

Честване по повод 100 години катедра „Хигиена“ към Медицински Факултет на Медицински Университет – София

19-12-2019


На 16-ти декември 2019 г. се проведе честване по повод 100 години катедра „Хигиена“ към Медицински Факултет на Медицински Университет – София. Официални гости на събитието бяха: д-р Бойко Пенков – заместник министър на Здравеопазването; проф. д-р Виктор Златков, дм – Ректор на Медицински Университет София; Чл. Кор. Д-р Иван Митов, дмн – Декан на Медицински факултет към МУ - София; Проф. Магдалена Александрова, дм - Декан на Факултет по Обществено здраве към МУ - София.

Прочетете повече

Проф. д-р Ханс Беарбоом беше удостоен с Доктор Хонорис Кауза на МУ-София

17-12-2019


По предложение на Ректора и след съгласуване с РРС,  Медицински университет – София удостои с почетното звание „Доктор хонорис кауза“ проф. д-р Ханс Беарбоом. Тържествената церемония се състоя в Аула „Максима“ на УМБАЛ „Света Екатерина“ на 13 декември от 14 часа. Проф. д-р Ханс Беарбоом е завеждащ клиниката по оториноларингология и пластична хирургия при Университетска болница „Шарите“- Берлин. Специализирал е в САЩ и Холандия има допълнителна специализация по Пластична хирургия и Алергология. Асоцииран професор по отоларингология в университета в Хумболт Берлин.

Прочетете повече

Покана за тържествената церемония по повод отличаването на проф. д-р Ханс Бехарбон с DOCTOR HONORIS CAUSA

11-12-2019Уважаеми Дами и Господа,

Ръководството на Медицнски Университет-София има удоволствието да Ви покани на Тържествена церемония по повод отличаването на проф. д-р Ханс Бехарбон с DOCTOR HONORIS CAUSA. Събитието ще се състои на 13.12.2019 петък

Прочетете повечеПреглед на всички новини