Годишни служебни бележки за суми изплатени по граждански договори за 2018г.

12-04-2019

Годишните служебни бележки от Медицински факултет-Деканат за доходите изплатени по граждански договори през 2018 година са изпратени чрез „Български пощи“ на посочените в договорите адреси.

Прочетете повече

Среща на вицепрезидента на България със студенти на Медицински Университет

10-04-2019

Уведомяваме ви , че на 24.04.2019 r. от 10.30 в Аула "Максима" на УМБАЛ Света Екатерина ще се проведе среща на вицепрезидента на България със студенти на Медицински Университет.

Прочетете повече

Награди

09-04-2019

Списъкът с присъдените награди е наличен и може да бъде прегледан тук

Прочетете повече

Документална изложба "Д-р Андрей Георгиев - дарителят"

08-04-2019

Медицински университет- София представи във фоайето на зала 2 на НДК документална изложба за живота на големия дарител д-р Андрей Георгиев. Тя се осъществи благодарение на усилията на журналиста от вестник Труд Любомир Йорданов и с помощта на Община Лом в лицето на кмета г-жа Пенка Пенкова, която пристигна специално за събитието.Доктор Георгиев е работил като лекар през целия си живот – от завършването в България, през специализацията в Чехия и Франция, от където емигрира в Америка. Там той работи като семеен лекар и уролог, първо в Калифорния, а след това над 50 години в Уилмингтън.

Прочетете повече

Патронен празник на Медицински университет

07-04-2019

По традиция, на Деня на здравния работник, академичната общност отчита своите успехи в научноизследователската и преподавателска дейност.Официалната церемония се състоя в зала 2 на НДК, а събитието уважиха зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков, почетният ректор на МУ-София акад. проф. д-р Владимир Овчаров, зам.-ректорите проф. Валентина Петкова и проф. д-р Тихомира Златанова, председателят на БЧК акад. Христо Григоров, д-р х.к., генералният директор наБЧК проф. д-р Красимир Гигов, председателят на БФС проф. Илко Гетов, кметът на Община Лом г-жа Пенка Пенкова и други официални лица.

Прочетете повече