34-та Есенна Национална Среща на Асоциация на студентите-медици в България

24-10-2018

 

В периода 19.10. – 21.10.2018 в Медицински Университет София се проведе XXXIV Есенна Национална Среща на Асоциацията на студентите медици в България. 

Събитието бе посетено от 375 участници – студенти по медицина от всички медицински факултети в страната. Това е най-голямата Национална Среща провеждана в София.

Прочетете повече

МУ – София с уникална интерактивна зала за обучение по Анатомия и христология

17-10-2018

В свръхмодерна интерактивна зала ще се обучават вече студентите от специалностите, свързани с изучаване на анатомия и хистология на Медицинския университет – София.

Прочетете повече

Стипендии за учебната 2018/2019г.

16-10-2018

Тук можете да намерите пълна информация за стипендиите за учебната 2018/2019г. - Първа и Втора категория стипендии за отличен успех и социални стипендии. Правила при изготвяне на класирането на кандидатите. Необходими документи и срокове за подаването им. На страница 7 от ПДФ документа се намира Молба-Декларация, която може да бъде принтирана отделно.

Прочетете повече

Марина Митева с първо място от престижния конкурс в Лондон

16-10-2018

Освен Първа награда, Митева получи и правото да представлява Европа в следващото издание на престижната надпревара IADR Unilever Hatton Competition

С първо място от престижния конкурс в Лондон за наградата Robert Frank Award – Junior с презентацията е на тема„Characterization and Differentiation of Oral Mesenchymal Cell Cultures“, се завърна студентката на Медицински Университет - София Марина Валериева Митева.

Наградата носи името на основателя на CED (Central European Division) на IADR и цели отличаването на студенти с оригинални, иновативни идеи и висок принос в областта на научните изследвания в областта на денталната медицина. Марина Митева бе сред участниците в състезанието, допуснати до финалния кръг, които представиха освен задължителния постер и 5-минутна презентация при закрити врати, последвана от индивидуална за всеки презентиращ автор дискусия и въпроси от страна на 4-членно жури.

Прочетете повече

Списък на свободноизбираемите курсове

15-10-2018

Списъка на предлаганите теми за свободноизбираеми курсове /модули/ за учебната 2018/2019 година можете да прегледате тук

Прочетете повече