Патронен празник на Медицински университет

07-04-2019

По традиция, на Деня на здравния работник, академичната общност отчита своите успехи в научноизследователската и преподавателска дейност.Официалната церемония се състоя в зала 2 на НДК, а събитието уважиха зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков, почетният ректор на МУ-София акад. проф. д-р Владимир Овчаров, зам.-ректорите проф. Валентина Петкова и проф. д-р Тихомира Златанова, председателят на БЧК акад. Христо Григоров, д-р х.к., генералният директор наБЧК проф. д-р Красимир Гигов, председателят на БФС проф. Илко Гетов, кметът на Община Лом г-жа Пенка Пенкова и други официални лица.

Прочетете повече

Кампания "Най-добър млад шофьор на България"

04-04-2019Презентация се състоя на територията на МБК във връзка със социалната кампания "Най- добър млад шофьор на България",която кампания се провежда за втора поредна година заедно в партньорсто със Столична община, Пътна полиция и БЧК, чиято основна цел е да направи пътната безопасност приоритет сред младите.Повече за кампанията може да откриете на www.youngdriver.bg .

Прочетете повече

Провеждане на практика в университета в Москва

03-04-2019

Въз основа на подписан Меморандум за сътрудничество между МУ-София и Първи Московски Държавен Медицински Университет „И.М.Сеченов“ се предлага сътрудничество на реципрочна основа с цел провеждане на практика в университета в Москва за 5 студента от IV и/или V курс за периода от 14.07. до 28.07.2019 година и преподавател, който да отговаря за изпълнението на практическите дейности на приетите/изпратените студенти по пет за всяка посока.

Прочетете повече

Петък, 5 април - неучебен ден

03-04-2019

Във връзка с тържественото честване на Патронния празник и празника на научноизследователската и преподавателска дейност в Медицински университет - София

Прочетете повече

Списък със свободноизбираеми курсове

01-04-2019

Списъкът със свободноизбираеми курсове е достъпен и може да бъде прегледан тук:

Прочетете повече